Wie help jou te ontwikkelen als leider?

Johan Visser

Oprichter/eigenaar. Senior coach en trainer

Lees meer over Johan »

“Strategie en leiderschap zijn onderwerpen die dicht tegen elkaar aan liggen. Het is heel dankbaar werk om leiders ook persoonlijk te kunnen en mogen helpen in hun ontwikkeling of knellende situaties. Met een nuchtere kijk op (neuro)psychologie, gecombineerd met businesservaring maak ik echt mooie dingen mee met klanten. Ze maken keuzes (soms heel fundamenteel) en hebben meer zelfinzicht, ze hebben een betere balans tussen werk en prive, ze weten waarvoor ze staan en waarvoor ze gaan, komen sterker uit een burn-out, ze zijn effectiever als leider; dat is kortom waar ik het voor doe als coach en trainer.

Daarnaast bouw ik als eigenaar/ondernemer met plezier mee aan de ontwikkeling en groei van StrategieSuiteAcademySuite en Energy Drives®, allen onderdeel van de Essention Groep.”

Douwe Hoekstra

Senior coach, assessor en trainer

Lees meer over Douwe »

“Het beste van jezelf geven, om de ander een stap verder te brengen” typeert mij als mens. En dat zet ik ook in als coach/trainer/assessor. Met ruim 20 jaar managementervaring krijg ik energie als ik anderen kan inspireren om het beste uit zichzelf te halen.

Persoonlijk leiderschap gaat wat mij betreft niet alleen over mensen met een leidinggevende functie. Persoonlijk leiderschap gaat over regie nemen, keuzes maken en werken vanuit een goed zelfinzicht. Doorvragen, spiegelen, humor en in voorkomende situaties provoceren helpen bij het creëren van dat zelfinzicht.

Naast wat iemand wel/minder kan, besteed ik veel aandacht aan iemands drijfveren en overtuigingen. Dit alles combineer ik met kennis over hoe het menselijk brein ons daarbij ondersteunt en in de weg kan staan. Zowel in de rol van coach als in de rol van assessor, heb ik gemerkt dat zo nu en dan even met afstand naar jezelf of je omstandigheden kijken tot enorme inzichten kan leiden. Als deze inzichten ook daadwerkelijk resultaat opleveren, word ik blij!

Ton van Kattenbroek

Senior coach, assessor en trainer

Lees meer over Ton »

‘Om in beweging te komen, moet je weten wat mensen drijft en tegenhoudt. In deze tegenstelling ligt het speelveld én spanningsveld om verandering te realiseren en verbinding te maken tussen kansen en mogelijkheden. Voor mij is dit het uitgangspunt voor ondernemerschap, leidinggeven, communicatie en persoonlijke relaties. Hier inzicht in krijgen is het grootste cadeau dat je kunt krijgen. Vanuit dit inzicht ben je beter in staat om bewuste keuzes te maken en doelen te realiseren.’

Voor ik zelf dit inzicht kreeg, was ik al even op weg. Diverse opleidingen en trainingen in communicatie, management en NLP hebben mij gevoed. Meer dan 30 jaar ervaring in communicatie, leidinggeven en ondernemerschap heeft mij gevormd. De dynamiek van het leven en ondernemen, met hoge pieken en diepe dalen, heeft mij gerijpt. Deze rijke kennis en ervaring zet ik graag in voor communicatie- en ondernemerstrainingen, persoonlijke ontwikkeling en coaching.

Mijn persoonlijke drijfveer is mensen in beweging te brengen die vastlopen in hun persoonlijke of zakelijke situatie. Mijn interesse voor mens en maatschappij, psychologie en communicatie, identiteit en positionering, maakt dat ik verder ga dan de oppervlakte. Mensen typeren mij als positief, creatief, integer en in staat snel de kern van het probleem helder te krijgen om vervolgens op een praktische manier tot oplossingen te komen die een duurzaam effect hebben.

Gerhard Jansen

Senior coach, assessor en trainer

Lees meer over Gerhard »

“Als projectleider begeleid en adviseer ik organisaties in strategisch-kritische projecten. Persoonlijke aandacht voor mensen in verandering is uiterst belangrijk; in de praktijk merk ik steeds weer dat dit een grote succesfactor is voor het laten slagen van een project.

Of het nu gaat om de coördinatie van een onafhankelijke bedrijfssoftware-selectie en implementatie, het begeleiden van een nieuw retailconcept, coaching en projectaansturing van een innovatieve start-up, bedrijfsstructurering of een ander strategisch project.

Voor jouw organisatie geef ik leiding aan projecten die op dat moment strategisch van belang zijn. Kenmerkend voor mij is het aanbrengen van structuur, sturend op merkbaar resultaat en een gezond kritische sparringpartner met zowel oog voor de bedrijfsmatige als de menselijke kant.

Het geeft mij energie om mens en organisatie de volgende stap te laten zetten en zo samen het doel te behalen!”