Training: Strategisch Timemanagement

27

oktober

Training: Strategisch Timemanagement

Er zijn veel verschillende technieken en tools beschikbaar om jou efficiënter en sneller te laten werken. Volgens de traditionele aanpak van timemanagement krijg je meer controle door de dingen efficiënter te doen. Wanneer je zaken onder controle hebt, zegt dit nog niet dat je een zinvoller bestaan ervaart. Dit verklaart waarom mensen gefrustreerd raken door traditionele technieken en vergeefs proberen meer balans te krijgen in hun leven.

Strategisch timemanagement pakt een ander vertrekpunt. Kernvraag is namelijk wat nu écht belangrijk voor je is en doe je ook echt wat je belangrijk vindt? Kortom, het versterken van de kwaliteit van jouw leven.

Schrijf u in

Wat je leert

Effectief omgaan met tijd is vaak een hele uitdaging. In deze training leer je jouw tijd te managen vanuit je persoonlijke doelen en doel van je functie. We gaan tijdens deze training in op hoe het nu komt dat we in tijdnood komen en wat de obstakels en valkuilen zijn bij efficiënt werken. Vervolgens leer je de basisprincipes over strategisch timemanagement en hoe je dit praktisch vertaalt naar een heldere weekplanning, waarmee je aandacht geeft aan datgene wat écht belangrijk voor je is. Jouw agenda is immers ‘de spiegel’ van je leven.

De combinatie van e-learning (online leren in een digitale leeromgeving) en fysieke bijeenkomsten waarbij je actief aan de slag gaat zorgen voor een krachtige aanpak en optimaal resultaat.

Ook mogelijk als maatwerk incompany training voor jouw organisatie. Meer info →

Informatie over de training Strategisch Timemanagement

  • Aanleiding: Je wilt minder stress, een betere balans, beter leren plannen en meer tijd besteden aan datgene wat écht belangrijk voor je is
  • Voor wie: Directeuren, ondernemers, leidinggevenden
  • Aantal deelnemers: Maximaal 8
  • Locatie: Villa ‘De Eerdbeek’, Lunteren

Deelname aan de training resulteert in meer zelfkennis en een betere balans tussen werk en privé. Ook leidt het tot een heldere aanpak om prioriteiten te stellen en effectiever met je tijd om te gaan.

  • Doorlooptijd: 2 bijeenkomsten van 1 dag gedurende 3 weken, ondersteund met e-learning
  • Data & Tijdstip: 27 oktober en 10 november 2023, van 09.00 – 17.00 uur
  • Investering: Programma € 1400,- en € 95,-  materiaal en facilitaire kosten. Bedragen excl. 21% BTW

Inschrijven

Tickets

€1.495,00

Registratiegegevens