Hoe

We bieden leiderschapsassessments, coachingstrajecten en leiderschapscourses. Deze geven een versnelling aan jouw leiderschapsontwikkeling. Ze bevatten tijdloze én actuele thema’s die er toe doen en jou een stap verder helpen.

Je ervaart ze stuk voor stuk als praktijkgericht, respectvol en gericht op de essentie. Doorweven met ervaring en toegepaste neurowetenschappen. Onderbouwd met nuchtere psychologische inzichten en zonder poespas.

LeiderschapSuite: Suite achter Leiderschap staat voor huiskamer; warm, ontspannen en persoonlijk. Een sfeer en omgeving waar jij kunt zijn wie je bent. Waar gesprekken en inzichten ontstaan die er toe doen.

Als leider én als mens helpen we jou overeind te blijven. We helpen je  sterker van binnen en effectiever naar buiten te worden. De essentie vast te houden in een wereld waar niets ooit nog af is.

Bekijk alle trainingen

‘Goede leiders worden niet gekenmerkt door het ontbreken van zwakke punten, maar door de aanwezigheid van heel duidelijke sterke punten.’ – John Zenger, leiderschapsexpert

“Een boeiende en uitdagende leiderschapstraining die mij veel inzicht heeft gegeven in hoe ik met mijn gedrag mijn omgeving en bedrijf beïnvloed.”

Door bewust stil te staan bij je persoonlijke missie en waarden is het voor mij makkelijker geworden om beslissingen te nemen. De trainers en de sfeer in de groep zorgden ervoor dat ik uitkeek naar iedere trainingsdag!

Willem de Jong Van Lieden en Kooistra adviseurs LeiderschapSuite

Willem de Jong
Mede-vennoot VLK accountants & adviseurs
0342 – 40 06 25
w.dejong@vlkadviseurs.nl
li linkedin profiel